Широм затворених очију

Ексклузивно - Оливер Мандић, композитор и певач

Први пут после тридесет година Оливер Мандић уживо гостује у Ноћном програму.

Био је једна од најистакнутијих звезда београдског новог таласа прве половине осамдесетих година. У младости је желео да постане пијаниста класичне музике. Остао је запамћен у музичким круговима бивше Југославије по бескомпромисно високим стандардима које је захтевао у вези сопствене музичке продукције, укључујући квалитет материјала, првокласну студијску опрему и потпуну увежбаност музичара у студију/на концертима. Дискографски опус Оливера Мандића је бројчано скроман, али је обиловао хитовима и показао се као изузетно комерцијалан.

Представио се широј публици кроз ТВ емисију „Београд ноћу”, која је емитована упоредо са изласком првог албума „Пробај ме” 1981. године. Од деведесетих година потпуно се повукао из естрадних вода.

У сасвим отвореном разговору са Тањом Гајовић говориће о својој каријери, успесима, али и неуспесима. Сазнаћемо и шта га чини срећним и хоће ли се вратити у музичке воде.

Будите и ви део емисије! Број телефона на који се може упутити порука је 064 0202 200, мејл је program202@gmail.com, број за укључења уживо је 011 3249 202, или се једноставно придружите на твитеру или фејсбуку.

Аутор и водитељ је Тања Гајовић.
Музички уредник: Милош Георгијевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво