Устанак

Нека ово јутро буде као у песми и промени све.

Како догађаји пред нама креирају живот обичног човека? У нашем друштву, уз музику која ће вам олакшати устајање и прве обавезе, јутро ће бити пријатније а дан успешније испланиран.

Цртица 202 овог јутра гласно размишља о ефектима разних акција којима нам се указује на одређене проблеме.

Слушаћете и резултате наших спортиста и клубова у такмичењима које је пратила наша Биљана Шујдовић.

Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати уместо вас.

У рубрици „Много смо најјачи" говори Марија Петковић, једна од ретких жена која је тренирала бокс, савате и кик бокс. Сада је тренер и каже да је из сваког спорта извукла оно најлепше и најбоље. Са њом је разговарала Вања Савић.

Гласник 202, Бранислав Трајковић, обилазиће Београд. Посебну пажњу усмериће на саобраћајне гужве. У наредних месец дана владаће саобраћајни колапс током јутарњег и поподневног шпица, али и ван њега, на делу аутопута од Газеле према Аутокоманди, па и даље ка петљи „Ласта”. До када трају радови?

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије „Облак у бермудама”. Изабрао Дарко Коцјан.

Зоран и Сандра, наши слушаоци питали су нас да ли незапослена лица имају право на новчану накнаду од Националне службе запошљавања и под којим условима се то право уопште може остварити. Одговор ћемо чути у рубрици „Слушаоци репортери” од Слађане Савић.

За сам крај емисије одабрали смо један Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се