Широм затворених очију - Отисак Душе

Нисмо дошли на овај свет да контролишемо, осуђујемо и замерамо људима, већ да оснажимо речима, исцелимо дубоке туге и болове, да утешимо, усрећимо и олакшамо напредак, преносећи своје знање.

Ту смо да издигнемо вибрацију самим својим присуством, да улепшамо све што дотакнемо, да покажемо сопственим примером срећан живот. Ту смо као светионици изгубљеним и залуталим, као нада у будућност високо-свесних људи повезаних сарадњом, уместо такмичења, у којој су ратови тек мучна заборављена прошлост. Дошли смо да сопственим примером инспиришемо на одважне подвиге, да подаримо нове идеје, да отворимо срца универзалном истином.
Дошли смо да покажемо како је лако досегнути срећу и делити је сваком ко прихвата дарове. Ту смо као амајлија против сујеверја и незнања, као добитна комбинација равнотеже срца и ума и духа обученог у биолошко-физичку пројекцију. Потребни смо да покажемо како је лако да се воли и слободном вољом изабере добробит, уместо терета. Ту смо да осветлимо мрачне углове и покажемо како крију чудесну лепоту, уместо језивих приказа, да стргнемо вео сивила друштвених илузија дезинформација и оденемо светлом истине које вибрира љубављу, док у пролазу скидамо маске бездушних и безосећајних. Да подижемо пале, санирајући ожиљке траума, поправимо сломљене, а тужне усрећимо за награду осмеха. Дошли смо на овај свет да покренемо лавину промена и сијамо ватром љубави, чије ће искре запалити жудњу за убрзаном променом свести и муњевитим колективним напретком.

Воља Извора је безусловна љубав, што значи да ћемо патити све док не схватимо и прихватимо ову чињеницу.

Ту смо да поделимо овај тренутак живота и оставимо своје Отиске Душа!
Роберт Денић, Небојша Сабовљевић и Душица Мијатовић
Добро нам дошли! :)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво