Устанак

Приче за осмех новом дану и музика за - све.

Почетак радне недеље доноси нам нове изазове које ћете лакше превазићи у нашем друштву. Ми вам преносимо најаве метеоролога, биопрогнозу, стање на путевима, средњи курс евра и остале битне информације.

У Цртици коментаришемо стварност и очекујемо ваше коментаре који су увек драгоцени додатак тексту који објављујемо на почетку емисије.

„Стоп телекс" са актуелним вестима је у три минута до пуног сата. Прелиставаћемо и насловне стране данашње домаће штампе, а у блок сервисних информација у сваком сату уврстили смо оно што је важно за грађане када је реч о нестанцима струје, воде, изменама у саобраћају и другим битним стварима. Путоваћемо причом широм Србије најављујући актуелна дешавања у локалним срединама.

Ту су и спортске информације уз преглед најважнијих резултата наших спортиста. Припрема мр Биљана Шујдовић.

Преносимо вам и духовите мисли слушалаца емисије „Облак у бермудама" Дарка Коцјана.

Рубрика „Слушаоци репортери" проналази одговор на питање слушалаца из Ниша који су имали проблем са рекламацијом спортске обуће па из тог разлога Марина Зец и Јасмина Ђекић, наше новинарке, истражују како остварити потрошачко право на рекламацију.

Гласник 202 биће Сара Ивковић, библиотекарка која ће нам представити програм обележавања Светског дана књиге у Београду и акцију „Сви смо у библиотеци". Сазнајте које ће то познате личности бити библиотекари.

На крају емисије „Виц на блиц".

Ако желите да нам јавите неку новост из свог краја а која би могла да буде занимљива свим слушаоцима, јавите нам - телефоном 011/3249-202, или на СМС 064-0202- 200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво