Устанак

Недеља је дан за одмор!

Добро јутро! Данас нико не трчи по београдским улицама, али ви лепо време искористите за рекреацију или одмор у природи! Какво нас тачно време очекује данас, сазнаћемо из Хидрометеоролошког завода.

Припремамо прогнозу времена и биопрогнозу као и извештај о стању на путевима.

Као и увек, пред вама су и нове информације из света спорта које припрема мр Биљана Шујдовић.

Рано изјутра листамо дневну штампу и издвајамо занимљиве наслове и чланке. Уз нове вести и сервисне информације, стиже и обавештавање о актуелном курсу динара.

Чућете и ново издање рубрике Дарка Коцјана „Добро јутро", као и Виц на блиц.

У јутру ћете да упознате жену која се бави лепим речима и која је на књижевној сцени дебитовала збирком песама - Љупку Вујичић.

Пролеће је право време да осмислите и посадите своју лековиту башту, јер многе корисне биљке успевају и у саксијама. Уз мало труда и пажње, до јесени ћете имати праву малу биљну апотеку. Милена Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав" препоручује најкорисније биљке и саветује како да их негујете.

Да нема порока, не би било ни врлина. Судећи по томе, ми смо народ богат врлинама, а пороци нас прате од првих дана живота. Крштавамо се уз алкохол, деда нам прстић умаче у шљивовицу, окружени смо дуванским димом... Да не помињемо то што нас од малих ногу воде на митинге. Кад дође Ускрс, покажемо колико успевамо да се уздржавамо од порока, што одмах обележимо стотинама фотографија на Инстаграму, пороку данашњице. Постоји ли неко ко се истински уздржава, пита се Миодраг Стошић у својој ауторској радио колумни „Велики бљак".

Колико дајете себе другима? Да ли је то нешто што нас чини бољим људима или можда полако губимо себе? Оснивач социологије Огист Конт дефинисао је алтруизам као љубав и бригу о другима, док је бригу искључиво о себи сматрао себичношћу. Како наше друштво данас каналише однос ка себи и другима, у рубрици „Мода 202" Оливере Перић.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који можете писати по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво