Устанак

Први дан викенда проведите релаксирајуће уз Београд 202.

Уз музику која мами осмех, инспиративне теме и важне информације, започињемо ову суботу. Сем података о стању на путевима, прогнози и биопрогнози, посебну пажњу посветићемо Београдском маратону који ће током дана условити периодично затварање улица за саобраћај.

Спортске вести са најновијим резултатима и новостима домаћих и иностраних клубова и спортиста, припрема Вања Савић.

Позивамо вас да уз шољицу чаја или кафе листате са нама домаћу штампу и слушате о актуелностима вредним пажње. Ту су и нове вести, сервисне информације, подсећање на курс динара и низ рубрика.

Већина нас је претходних месеци јела нешто тежу храну, а мање свежег поврћа. С обзиром на то да је коначно стигло доба када су пијаце шареније и препуне свежег поврћа, време је и да почастимо организам витаминима. Ви одаберите оно што највише волите, а Весна Парезановић Алексић у рубрици „Да си жив и здрав" рећи ће вам зашто треба јести ротквице и млади лук.

Откривамо и где се и шта свира ове суботе. Избор концертних активности планираних за вечерас, припрема Влада Тодоровић.

Добрих, талентованих и хуманих особа никад није превише, штавише, ваља указивати на њих и њихове примере. Чућете разговор Дејана Грујића са музичарем и уметником Енесом Љајићем који се бави маргиналним групама, хуманитарним радом и уз уметност побеђује неправде које га окружују, чинећи своју средину лепшим местом за живот.

Да би почетак дана био још лепши, насмејаћемо вас уз рубрику „Добро јутро" Дарка Коцјана и Виц на блиц. Емитујемо и „Перино перо" - рубрику у којој се подсећамо бритких афоризама и досетки које је објављивао Петар Лазић, наш колега новинар, писац и сатиричар. Аутор Срђан Стојиљковић.

Позивамо вас да са нама поделите нешто што сматрате важним или занимљивим - телефоном 011-3249-202, или нам пошаљите СМС на број 064-0202-200 (по цени обичне поруке). Ту је и мејл program202@gmail.com а ту су и друштвене мреже - Твитер (@ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202)

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво