Сваштара

Tренер ватерполисткиња Црвене звезде Драгана Ивковић, капитен екипе Ивана Ћоровић и играчица Теодора Рудић у „202 повода“

Једини представник Србије у завршници ватерполо Триглав лиге биле су ватерполисткиње Црвене звезде. Финална утакмица је одиграна у Дубровнику, а победила је загребачка Младост. Београђанке су у последњим тренуцима утакмице изгубиле прво финале за жене. Ово је само увод у причу о женском ватерполу, јер следи одбрана титуле у домаћем шампионату. Са гошћама од поднева разговара Вања Савић.
Бранислав Трајковић ће се јавити са традиционалне пролећне изложбе „Сунце и цвеће" у београдском парку „Мањеж". Манифестација већ годинама окупља највеће произвођаче и увознике садница лишћара, четинара, украсног шибља, семенске робе, заштитних средстава и пратеће опреме за одржавање вртова. Посетиоци могу да купе најквалитетније цвеће и грнчарију за уређење тераса и дворишта.
Из Пожареваца стиже најава за „Међународно такмичење дувача" које организује Музичка школа „Стеван Мокрањац". Ученици музичких школа из Србије и окружења ће се такмичити у категоријама флаута, кларинет, саксофон, обоа и фагот. Биће одржано и такмичење камерних састава, а на програму су два концерта.
Представићемо вам и једну од добитница Награде града Београда, за 2017. годину - Ивану Јовчић, директорку Центра за унапређење животне средине. Награду је добила за успешно реализован VIII Међународни фестивал зелене културе „Green Fest".
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује Нада Павловић, жива легенда џеза и евергрина. „Бела жена, црног гласа " је наступала са великанима као што су Дјук Елингтон и Чик Корија. Била је чланица планетарно популарне трупе „Џозефина Бејкер". Лиз Мичел из групе Бони М ју је звала да буде њихова певачица, а комплименте је добила и од легендарне Арете Френклин. Забележила Оливера Перић.
У делу емисије под називом „Топ потоп" познати састављају своје листе на разне теме које бирају сами. Филмски и ТВ редитељ Марко Новаковић, одговорни уредник Редакције драмског и домаћег серијског програма у РТС-у, представља листу најбољих концерата на „Егзит" фестивалу. Припремила Љиљана Обрадовић.
Да ли је кашњење знак непоштовања, уображености, показивања моћи или несвесно понашање, чућете у рубрици „Мода 202" Оливере Перић. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво