Устанак

Будимо се уз ведрину којом ћемо пркосити бригама.

Цртица 202 указује на тренутак наше стварности који може, а не мора, да промени свест појединаца.

Спортске вести овога јутра припремиће мр Биљана Шујдовић.

Сазнаћемо и какво нас време очекује, како изгледа курсна листа, каква је биопрогноза за данас али и да ли негде има проблема у обављању саобраћаја.

Минивал или - графити „Добро јутро" пренеће ваше духовите мисли које су неки већ чули у емисији „Облак у бермудама". Приредио Дарко Коцјан.

Ту су најновије вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити занимљиве наслове.

Распитаћемо се и о културним дешавањима у Србији а на трен ћемо запловити морем Будванске ривијере. Чућемо Младена Франовића, директора Туристичке организације Будва који ће нам најавити „Карневалске мајске вечери".

У рубрици „Слушаоци репортери" одговорићемо на једно од ваших питања. Драгана Милићевић из Земуна нам пише: „Свима нама који живимо у Првомајској улици и Улици Милана Узелца, рачуни за „Инфостан" стигли су баш у дану када истиче рок за остваривање попуста. Они који су отишли одмах у банке и поште не би ли испоштовали датум и уштедели, нису могли да плате рачун због превеликих гужви на шалтерима. Да ли ће нам „Инфостан" продужити рок плаћања, како би сви ми, редовне платише комуналних услуга, остварили право на попуст.

Гласник 202 биће Раде Марковић, потпредседник „Мото асоцијације Србије" која окупља 36 мото клубова љубитеља двоточкаша. Сазнаћемо детаље о томе како сачувати мотоциклисте на нашим путевима, како ће изгледати овогодишња сезона и где ће све бити организована као и зашто је кацига најважнији део опреме.

То није све, има још...

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара