Сваштара

Прва Ноћна трка на Аеродрому „Никола Тесла” у 202 повода

Активности Београдског маратона су све бројније. Увелико трају припреме за 31. издање маратона, а у међувремену је постигнут договор о још једном занимљивом догађају. Београдски аеродром ће 3. јуна бити домаћин прве Ноћне трке на пет километара „BEG 5k Runway”. О томе ће са директором „Београдског маратона” Дејаном Николићем разговарати Дејан Булајић.
Из Пожаревца стиже позив на Међународни ускршњи етно фестивал, који ће бити одржан 9. априла у порти манастира Сестрољин у Пољани. Манифестација чува традицију и обичаје тог краја и представља туристичке вредности Пожаревца. Припремљен је богат културно-уметнички програм, а такмичари ће се надметати у категоријама за најлепши штанд, најоригиналније јело, најлепше украшено и најјаче јаје.
У рубрици „Много смо најјачи” гостује Чаба Силађи. Поделиће са нама сећања на почетак своје каријере и открити зашто је са ватерпола прешао на пливање. Присетиће се своје успешне јуниорске каријере и прве сениорске медаље коју је освојио је на Европском првенству у Истанбулу. Припремила Вања Савић.
Када сте последњи пут некоме купили поклон? Да ли ће он бити сентименталан или скуп, избор је увек наш. Они који су одрастали уз стрип „Алан Форд”, знају да је и празна кутија добар поклон, зато што добитник замишља шта је све могло да буде у њој. Како се модеран свет односи према поклонима, сазнајте у радио колумни „Велики бљак” аутора Миодрага Стошића.
Свечана празнична трпеза је увек изазов, чак и за оне који воде рачуна о исхрани, а посебно за људе који имају здравствене проблеме. Превише хране може да оптерети желудац, успори нас, понекад изазове и озбиљније последице. У време Ускрса углавном поједемо више јаја него обично. Која количина је безопасна и зашто не треба претеривати, чућете од Милене Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав”.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се