Сваштара

Грејс Џонс долази на EXIT

Супермодел и филмска звезда наступиће на Главној бини новосадског фестивала у оквиру турнеје на коју креће после премијере филма „Grace Jones: Bloodlight & Bami”. Часопис „Vogue” ју је прогласио ултимативном модном музом, а „Rolling Stone” за неодољиву уметницу и симбол. Овогодишњи EXIT ће од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави угостити још много познатих имена из света музике, која ће нам у „202 повода" открити Јулиа Митровић.
Милица Ђилас ће вас упознати са садржајем Ускршњег базара уметничких рукотворина, који ће бити одржан 2. априла испред Установе културе „Вук Караџић". Манифестација има хуманитарни карактер, а посетиоци ће уживати у богатом забавном програму и фарбању јаја.
У рубрици „Много смо најјачи" гостује Ливиус Бунда, мајстор седмог дана и вишеструки шампион у катама. Био је селектор неколико репрезентација и стручни саветник у више земаља. Освојио је бројне медаље, а откриће нам шта је пресудно утицало на његову спортску каријеру. Припремила Вања Савић.
Сизиф је ваљао камен за који постоји сумња да је требало да послужи за израду споменика. Није далеко догурао, али је успео да у пакету са каменом постане споменик људске узалудности. Споменици су стари вероватно колико и свет, а чини се да свако жели свој. Да ли је данас решење у споменику на којем ће се лик смењивати као на билборду, односно „како ветар дува", сазнаћете у радио колумни „Велики бљак" аутора Миодрага Стошића.
Већина нас води рачуна о кожи лица у жељи да она пре свега буде здрава. Бројне третмане и препарате користимо и у намери да што дуже останемо затегнути и младолики. Како у томе помаже маска од семенки лана, чућете од Милене Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав". Козметичари тврде да је за све типове коже и да ћете изгледати одлично после само дванаест третмана. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво