Ту и тамо

Ове суботе откривамо тајну везу између граматике и музике. Да, добро сте прочитали у новој емисији на програму су страни и домаћи хитови који у наслову имају - глаголе.

То је идеална прилика за Ленија Кравица и нумеру „Да ли идеш мојим путем”, екипу „Ноу даут” која је освојила свет синглом „Не говори”, баш као и групу „Оејзис” и песму „Живети заувек”. На Двестадвојци ће се завртети и хитови који у наслову имају и по два глагова, као на пример „Смејем се, а плакао бих” Оливера Мандића, „Једино што знам је да те волим” у извођењу бенда „Притендерс”. У најновијој „Ту и тамо” епизоди учествује и Мадона, трио „Меник стрит причерс”, Сајмон Ле Бон, Роби Вилијамс и екипа „Дјуран Дјуран”... Подсетићемо се Бајагиног хита „Пољуби ме”, а за глагол „веровати” побринуће се Александра Ковач у својој песми. 

Аутор и водитељ Ивана Патаковић.

Ту и тамо Ту и тамо

Autor:
Београд 202

Емисија Ту и тамо суботом од 16.00 доноси нове, занимљиве и распеване музичке теме. Очекују вас велики хитови, страни и домаћи, стари и нови, супер сарадње, песме из филмова, дуети и још много тога. Ко је ту, а ко је тамо открива "диџеј" Ивана Патаковић. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво