Одмор суботом на 202 начина

Опраштајући се од Баба Марте улазимо у још један дан пролећа уз Лазареву суботу и пут нас води до Крупња где ће нас дочекати Александар Петровић, директор Туристичке организације општине Крупањ.

Општина Ковин се налази у Војводини и спада у јужнобанатски округ. У прилогу који је припремила колегиница Милица Ђилас, сазнаћемо још много занимљивих детаља о Ковину од Дивне Кирилов, директорке Туристичке организације ове општине. Уколико волите воду ми вам данас препоручујемо један спорт који ће вам омогућити да уживате у природном окружењу и води. Реч је о веслању, а саговорник наше Марине Зец је Душан Ковачевић, тренер веслачког клуба Црвена звезда. Свако од нас има свој начин одмора након бурног дана, а како се одмара Катарина Јонев, консултант и аналитичар за политике сајбер безбедности, сазнаћете у прилогу Вање Савић. Ако сте помислили да је то све, не, тек смо на пола пута зато се удобно сместите јер слушамо и прилог о цртању мурала. Саговорник колегинице Круне Пинтарић је Андреј Јосифовски - Пијаниста, Дипломирани инжењер архитектуре, асистент на Архитектонском факултету Универзитета у Београду. Уколико шетате Калемегданом имаћете прилику да видите витезове и уживате у „Витез Фесту", а шта нас све тамо очекује, сазнаћемо од Зорана Мрђеновића. Такмичење које се организује у знак сећања на 16 погинулих радника РТС-а и све жртве бомбардовања Србије 1999. године „Играјмо за 16" организовано је и ове године. Стигло се до полуфиналних утакмица које су на програму данас, док је финале заказано за недељу 1. април. Нешто више о самом такмичењу чућемо од Душка Радића из организационог одбора турнира. Уколико ви имате предлог за одмор, занимљив хоби или спорт, јавите нам на 064-0-202-200, или нам пишите на program202@gmail.com.

Водитељ: Вања Савић

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво