Сваштара

У Скупштини Србије, прошле недеље, усвојен је нови Закон о безбедности саобраћаја на путевима.

Шта нам доноси нови закон и које су најзначајније промене, објасниће нам у Рубрици „202 повода” Дамир Окановић, директор Комитета за безбедност саобраћаја, са којим је разговарао Слободан Игрутиновић.

На углу Устаничке и Булевара краља Александра шест година се налазе "дивље" насеље и депонија. Инспектори су неколико пута писали решења, али ромске породице које су се ту доселиле кажу да немају куда да оду. Њима су импровизоване бараке на овој дивљој депонији једини дом, откако су пре шест година премештени из "картонског насеља" подно Газеле. И док надлежни из Општине Звездара покушавају да реше овај проблем, наш репортер Петар Протић ће нас известити о ситуацији са лица места.

Паметни телефони не изазивају само зависност и утичу на наше психичко здравље, већ и, ако је веровати истраживању спроведеном у Немачкој, на наш изглед. Истраживачи с Универзитета у Берлину открили су да плаво светло у себи садржи и компоненту ултраљубичастог светла које може узроковати прерано старење, хиперпигментацију и рак коже. Детаљније о овој теми сазнајте у рубрици „Да си жив и здрав”.

Кошаркаше Црвене звезде вечерас очекује меч Евролиге са Реал Мадридом, који нема нарочити резултатски значај. Користимо стога прилику да директора клуба Давора Ристовића, у рубрици „Много смо најјачи”, подсетимо на моменте када је сам био међу кошевима. Успомене које су се урезале у памћење, драгоцене су за постављање данашњих циљева.

У „Супер спорту” биће речи о осталим актуелним спортским догађајима, а нећемо занемарити ни културу и забаву. Најзначајније информације из културе пружиће нам данашњи „Културни водич”, док ће нас кроз концертна дешавања провести Влада Тодоровић у рубрици „Пази, свира се!”.

Водитељ: Милош Поповић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво