Сваштара

Видео технологија као помоћ судијама на предстојећем Мундијалу у 202 повода

Систем је од ове сезоне ушао у употребу у италијанском и немачком шампионату. Популарни ВАР би грешке арбитара на Светском првенству требало да сведе на минимум, али та одлука Светске куће фудбала није наишла на опште одобравање. Да ли ова новина доноси више штете или користи фудбалу, чућете од Дејана Недића, првог човека београдске судијске организације. С обзиром да је наш гост велики заљубљеник у музику и има искуства и као директор једне средње школе, биће још занимљивих тема у разговору који ће водити Милован Вукићевић.
Милица Ђилас ће проверити каква је ситуација у Дневном боравку за децу и младе са проблемима у понашању. Иако је 2014. године испунио прописане стандарде и постао социјална услуга лиценцирана од стране надлежног министарства, прети му затварање због недостатка новца.
Из Новог Сада стиже прича о активностима Центра за превенцију и одвикавање од патолошког коцкања. Установа под називом „Живот није игра" зависницима и њиховим породицама обезбеђује бесплатно телефонско саветовање у вези откривања, препознавања и лечења тог порока.
У делу емисије под називом „Господо, амбасадор Србије", представиће се Александар Нешков, првак балета из Атине са богатом међународном каријером. Члан је Грчке националне опере и балета као првак, балет мајстор, асистент кореографа и предавач у Државној балетској школи. Нешков је добитник признања овогодишњег „Београдског фестивала игре".
Јесу ли и зашто опасне игре са жутим паткама и марксисти који су преко ноћи почели да трепћу и мењају боје, чућете од аутора рубрике „Квака 202" Драгутина Роквића.
„Топ потоп" доноси приче познатих који састављају листе на разне теме које бирају сами. Данас то чини Зоран Дашић Даша, музичар, композитор и текстописац. Откриће нам уз коју музику је одрастао и које песме су утицале на настанак група „Легенде”. Припремила Љиљана Обрадовић.
Да ли је тајна онолико чврста колики је страх од њеног откривања или је јачи изазов да видимо шта је са друге стране огледала, чућете од Оливере Перић у „Моди 202". 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво