Устанак

Недеља је дан за одмор!

Добро јутро! Да ли зима коначно пролази или не, сазнаћемо из Хидрометеоролошког завода. Припремамо прогнозу времена и биопрогнозу, као и извештај о стању на путевима.
Као и увек, пред вама су и нове информације из света спорта које припрема Вања Савић.
Рано изјутра листамо дневну штампу и издвајамо занимљиве наслове и чланке. Уз нове вести и сервисне информације, стиже и обавештавање о актуелном курсу динара.
Чућете и ново издање рубрике Дарка Коцјана „Добро јутро” као и Виц на блиц.
Ана Ивановић је недавно добила бебу. Да ли је то први показатељ да грађани подржавају популациону политику државе или тек случајност? А доказ да није лако променити се је и лидер једне странке која је лоше прошла на изборима. Он је био на ивици да поднесе оставку али су чланови странке били на срећу близу па су га спречили у томе. „Кваку” у феноменима око нас и данас тражи наш колега Драгутин Роквић.
Криминал, корупција и пљачка су речи које по употреби данас надмашују чак и псовке. Човек кога свакога дана виђамо у медијима, недавно је постао мета пљачкаша и јавност не зна како да му помогне. Можда да шаљемо хуманитарне СМС поруке или направимо ријалити шоу „Пљачка века", надајући се да ће се лопови сами пријавити? О феномену криминала у својој ауторској радио колумни „Велики бљак" говори Миодраг Стошић.
Да ли сте данас расположени? И ако нисте, да ли мислите да је проблем у стању ваше свести или у објективним околностима? Иако сви верујемо да нам је "увек неко други крив", наука сматра да смо за своје ментално стање одговорни пре свега ми сами. Како да утичемо на своје расположење прича нам колегиница Оливера Перић
Истраживања последњих година потврђују да кокос лековито делује на људски организам. Између осталог, повољно утиче на крвни притисак и ниво холестерола. Шта још од здравствених проблема може да реши кокосово уље, чућете од Милене Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав".
Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који можете писати по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара