Устанак

Стиже нам први пролећни викенд, проведите га уз Београд 202!

Иако су снежни пејзажи око нас, пролеће полако стиже. Најављујемо прве праве пролећне дане у извештају РХМЗ-а, а скрећемо пажњу и на биопрогнозу као и стање на путевима. Доносимо вам нове вести и сервисне информације, актуелни курс динара и бирамо занимљиве наслове и текстове домаће штампе.
Спортске вести овог јутра припрема Вања Савић. Чућете различите новости из света индивидуалног и клупског спорта.
Пролеће је доба године у ком се чини да о здрављу бринемо више него обично. Да ли због пролећног умора и променљивог расположења типичног за овај период, тек, о здрављу и здравој исхрани се доста прича. Емитујемо рубрику „Да си жив и здрав” коју је припремила Весна Парезановић Алексић, а која се овај пут фокусирала на нашу психу. Чућете зашто је писање дневника паметан начин да нешто добро учинимо за своје здравље.
У рубрици „Квака 202” Драгутин Роквић скреће пажњу на детаље наше све ишчашеније реалности.
Викенд је пред нама па тако и низ концерата на које вреди скренути пажњу. Свој избор доноси Владимир Тодоровић у рубрици „Пази, свира се”.
Да јутро пролети у добром расположењу потребно је насмејати се од срца. О томе брине Дарко Коцјан који спрема ново „Добро јутро”.
Пред крај емисије емитујемо различите афоризме и досетке драгог колеге Петра Лазића, новинара и публицисте, па вам препоручујемо да послушате „Перино перо”.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво