Повишен тон

Безбедност дечјих играчака

Безбедност производа намењених деци па тако и играчака важна је свима а колико је битна потрошачима сведочи и податак да их, према искуствима удружења потрошача, највише брине управо та тема. Који прописи уређују ову област, ко и на који начин контролише безбедност дечијих играчака, да ли и како и небезбедне играчке могу доспети на тржиште, о црном тржишту али и о томе зашто су играчке тако скупе разговарамо са Ђорђем Вујичићем, санитарним инспектором за гранично подручје Београд, Жарком Малиновићем, секретаром Удружења за трговину Привредне коморе Србије и Јасмином Михњак, уредницом портала Бебац.

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе објавио је конкурс за представе, за 24. по реду ФЕП, који ће ове године бити одржан од 23. до 26. августа у Бачкој Паланци. Коме је конкурс намењен, до када су могуће пријаве и како је машта постала једно од средстава за одржавање фестивала разговарамо у другом сату. Рубрику „Датум, време, место" данас посвећујемо Бранку Миљушу, сликару и графичару, професору Факултета ликовних уметности у Београду, рођеном на данашњи дан 1936. године.

Уредник и водитељ: Ивана Весић

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво