Устанак

Ново пролећно јутро уз снег, а са њим и јутарњи програм Београда 202.

Добро јутро. Уз „Баба-марту” која не одустаје, скрећемо пажњу на информације које вам могу бити од значаја овог јутра. Пре свега, на извештај из Ауто-мото савеза и прогнозу времена. Ту су и нове вести, сервисне информације, нови курс динара и избор наслова из дневне штампе. Спортске вести овог јутра за вас припрема Вања Савић.

Пауза је у фудбалском шампионату. Репрезентативци су на окупу, а ми се присећамо некада веома популарног фудбалера Црвене звезде и репрезентативца, Јована Аћимовића. Пензионерски дани му пружају прилику да се препусти сећањима, а у њима често затиче места која је поделио са Дејаном Булајићем за „Много смо најјачи".

Међу рубрикама је и „Квака 202” Драгутина Роквића који, као и обично, посматра дешавања у све необичнијем свету око нас.

Да би јутро било успешно, потребна је доза смеха наште срца. За то се постарао Дарко Коцјан у рубрици „Добро јутро”, а ту је и Виц на блиц.

Бавимо се и питањима слушалаца-репортера. Урош Стаменковић из Ниша нам је писао о томе да у његовом граду готово ниједно "соларно дрво" не ради, а има их седам. Каблови за напајање мобилних апарата пресечени су одмах након постављања. Да ли ће надлежни то поправити и када? Одговор је потражила Слађана Савић.

Од нашег гласника сазнајемо у којој мери таксисти поштују прописе и колико их често инспектори контролишу. Секретаријат за инспекцијске послове препоручује корисницима да се информишу и избегну "дивље" такси возаче. О детаљима вас информише Петар Протић.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво