Повишен тон

Мобилни наш насушни

Мобилни телефон је незаобилазно, најчешће веома корисно средство комуникације али постоје ситуације у којима нас итекако омета.

Једна од таквих ситуација је сигурно коришћење мобилних у саобраћају јер има изузетно негативан утицај на перцепцију и пажњу а истраживањима је чак доказано да возач који користи мобилни телефон представља исти ризик по саобраћај као и возач који управља возилом у пијаном стању. Нису само возачи у питању, ову лошу навику имају и пешаци па и бициклисти. О утицају коришћења мобилних телефона у саобраћају али и другим приликама у којима нас мобилни омета а ипак му дајемо приоритет разговарамо у „Повишеном тону” са професором Миланом Вујанићем, стручњаком за безбедност саобраћаја и Дамиром Окановићем, директором Комитета за безбедност саобраћаја.

48. Међународно такмичење Музичке омладине Београда биће одржано од 21. до 30. марта у дисциплини гитара. О пропозицијама, учесницима али и значају овог догађаја који је признат као манифестација од посебног значаја и за град и за државу разговарамо у другом сату емисије. У рубрици „Датум, време, место” слушаћете причу о почетку рушења Стамбол капије у Београду, симбола страдања под Османским царством.

Уредник и водитељ: Ивана Весић

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара