Устанак

У сусрет првом пролећном дану, ведро јутро на Двестадвојци!

У освит новог дана припремамо за вас све оно што вам може буђење учинити лепшим. То су, најпре, музика за размрдавање и расположена екипа која вам доноси информације што олакшавају живот.

Данас нам стиже пролеће. Прогноза времена је, додуше, зимска, али то је уобичајено за „Баба-марту”. Ове седмице очекује нас хладно време са снегом, па због тога посебно скрећемо пажњу на стање на путевима, биопрогнозу као и хидролошку прогнозу.

Спортске вести овог јутра припрема Вања Савић.
А кад смо већ код спорта, за Београд 202 говори Давор Штефанек, рвач и председник Спортског савеза Србије. Каже да је остварио све своје снове, осим једног који ће нам открити у рубрици „Много смо најјачи". Забележила мр Биљана Шујдовић.

И овог јутра листамо домаћу штампу и бирамо занимљиве наслове. Доносимо вам нове вести и сервисне информације, као и нови курс динара.

Зашто је боље да нам у критичним ситуацијама помаже лекар са нижим рејтингом, где је лошије - у образовању или у грађевинарству, у каквој су вези улична декорација и аутомобиске гуме, чућете од Драгутина Роквића у сатиричној рубрици „Квака".

Бавимо се и питањима слушалаца репортера, а та питања се врло често односе на плаћање Инфостана. Наш слушалац Жељко са Новог Београда каже - на списку станара који је последњи предат ради обрачуна Инфостана, било нас је 39, сада на рачуну стоји 34. Како проверити списак и утврдити стварно стање, ради правилног обрачуна? Одговор је припремила Слађана Савић.

Пошто пролеће стиже упркос ниским температурама, позабавићемо се и темама типичним за ово годишње доба. Када је и како најпожељније рекреирати се, шта јести, зашто шетње помажу у отклањању стреса и побољшању општег здравственог стања, због чега смо често болесни у пролеће, а расположење нам варира? О овоме разговарамо са Владимиром Тодоровићем који је наш Гласник овог јутра.

Без смеха јутро не може бити успешно, зато емитујемо рубрику Дарка Коцјана „Добро јутро" као и Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво