Породична састајања - увек недељом

У овим непредвидивим временима, када и метеоролошке прилике осцилирају из плуса у минус, лепо је знати да је нешто извесно: да вас чекамо сваке недеље тачно у подне у емисији Породична састајања.

Kако бисмо уживали у заједничком дружењу максимално опуштени, прво ћемо нешто да скувамо, то јест да вам предложимо рецепт за недељни ручак. Са овим ретко можете погрешити: бифтек са салатом и то по рецепту Владимира Kузмановића, директора млађих репрезентативних селекција у Kошаркашком савезу Србије. Недељни ручак није недељни ручак без дезерта, а Владимир и за посластицу има добар предлог.

Стиже пролеће за мање од недељу дана и тада ће се на улицима шаренити балетанке. Зато вам ову обућу представљамо у рубрици Лична карта.

Мирка Милосављевић је матичарка у сврљишким селима. Матичарка мештанима доноси лекове, плаћа рачуне за струју у пошти, рецепте за лекове. Стиже до сваке своје канцеларије у четири села удаљена једно од другог по двадесетак километара. Послове матичара обавља за житеље 11 села која, како каже Мирка Милосављевић, већином немају пошту ни амбуланту. Због свега наведеног она је наш избор за Лика недеље.

У другом сату емисије вас спремно чекамо да се играмо и забавимо у квизу Радио-геније. Рачунамо на вашу машту и промућурност. Сваки учесник у квизу добија поклон, а ко тачно одговори на наше питање и титулу Радио Геније, као и плакету.

Са вама се данас састају Јелена Kнежевић и Милош Поповић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи