Устанак

Недеља је дан за одмор!

Добро јутро! Очекујте данас повратак зиме, а шта нам још време спрема, сазнаћемо из Хидрометеоролошког завода. Припремамо прогнозу времена и биопрогнозу, као и извештај о стању на путевима.
Као и увек, пред вама су и нове информације из света спорта које припрема мр Биљана Шујдовић.
Рано изјутра листамо дневну штампу и издвајамо занимљиве наслове и чланке. Уз нове вести и сервисне информације, стиже и обавештавање о актуелном курсу динара.
Чућете и ново издање рубрике Дарка Коцјана „Добро јутро" као и Виц на блиц.
Да ли вас дрма "постизборна депресија"? За време кампање сви се осећамо као најлепша девојка на матурској вечери. Ипак, сад кад се дим разишао и сви отишли кућама, нас нико не зове, не телефонира нам, не куца на врата. Како изаћи из постизборне депресије и како се изборити са осталим феноменима данашњице прича нам у рубрици „Квака 202" колега Драгутин Роквић.
Модерна технологија се све више развија. Понекад нас вештачка интелигенција толико опчини, да се радије окрећемо друштвеним мрежама него људима. Многи очајавају због дехуманизације, али није мало ни оних који верују да ће машине почети превише да личе на људе, да ће нам досадити и вратити нас човеку. Да ли је баш тако - сазнајте у ауторској причи Миодрага Стошића под називом „Велики бљак".
Таленат или рад? Или је можда добитна комбинација рад на таленту? Свет је пун даровитих људи о којима читамо. Ипак, сви знамо барем неколико људи који су екстремно талентовани али се нису остварили онолико колико је њихов таленат могао да им обезбеди. У чему је тајна сазнајте у рубрици „Мода 202" коју је припремила колегиница Оливера Перић.
Људи које мучи појачано знојење, већ су у проблему због виших температура. Биљке попут раставића, жалфије или коре храста, веома су успешне у борби са том непријатном појавом. Спречите знојење и олакшајте себи живот слушајући препоруке Милене Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав".
А као препоруку за читање представљамо вам др Татјану Брзуловић Станисављевић, ауторку књиге „Породична преписка кнеза Милоша Обреновића".
То наравно, није све.
Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који можете писати по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202). 

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи