Сваштара

Нова Дворана Дома синдиката почиње са радом 27. априла.

Свечано отварање ће увеличати светски познати пијаниста класичне и електронске музике Франческо Тристано и Симфонијски оркестар РТС-а, на челу са маестром Бојаном Суђићем. После детаљног реновирања у том простору ће убудуће бити одржавани фестивали, конференције, позоришне и биоскопске представе. О томе ће у 202 повода говорити Игор Станковић, директор Дома синдиката.

Најавићемо „Новосадски ноћни базар" који нуди одличан провод за целу породицу. Посетиоце очекују бројни деликатеси, уметнички и дизајнерски радови, музика и радионице за најмлађе. Манифестација има и хуманитарни карактер. 

Ксенија Радовић ће нас упознати са новим наменама Бусплус валидатора. Осим очитавања картица, помоћу њих сада можемо да сазнамо временску прогнозу, а у плану су и друге корисне информације за грађане. 

У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује Десимир Миљић из Сремске Митровице. Од детињства црта стрипове, а последњих година ради за престижне француске издаваче „Soleil" и „Del court". Слови за једног од најбољих у својој професији, а његови радови су изложени у луксузним просторима Париза и Руана. Припремила Слађана Савић.

У делу емисије под називом „Топ потоп" познати састављају листе на разне теме које бирају сами. Наш колега Жељко Стефановић, новинар и водитељ Радио Београда 1, откриће нам шта су за њега омиљене ствари. Забележила Љиљана Обрадовић.

Зашто је боље да нам у критичним ситуацијама помаже лекар са нижим рејтингом, где је горе, у образовању или грађевинарству, у каквој су вези улична декорација и аутомобиске гуме, чућете од Драгутина Роквића, аутора „Кваке 202".

Тема „Moде 202" биће радохолизам. Да ли је то поремећај, постоји ли зависност од рада и како ту појаву третирају психолози, чућемо од Оливере Перић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво