Устанак

Важне информације уз пригодну музику на једном месту.

Све важне информације уз пригодну музику и добро расположену екипу на једном месту. Буђење је лепше у нашем друштву.

Цртица 202 овога јутра коментарише актуелне догађаје који скрећу пажњу нашој јавности на прошлост.

Кад се мења време, како данас изгледа курсна листа, коме ће биометеоролошке прилике пријати а ко ће осетити тегобе, има ли негде проблема у саобраћају - питања на која ћемо пружити одговоре током емисије.

Спортске вести припрема Биљана Шујдовић. Заједно ћемо сазнати најновије резултате.

Јавите шта има ново у вашем крају и да ли има саобраћајне гужве на путу до посла. Такође, ако сте приметили нешто занимљиво јавите нама, објавићемо.

Минивал или - графити, ваше су мисли које су неки од вас већ били у прилици да чују у емисији „Облак у бермудама" аутора Дарка Коцјана.

Ту су најновије вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

У рубрици „Слушаоци репортери" одговорићемо на питање када ће бити изграђен Дом здравља на Бежанијској коси у Београду. Припремила Слађана Савић.

Гласник 202, Ксенија Радовић, отићи ће у Прихватилиште за децу и младе на Звездари чија је реконструкција у току.

То није све, има још... само нас ослушкујте.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 пошаљи коментар