Сваштара

Стамбени кредити у динарима - маркетиншки трик или стварна прилика за грађане који могу једино уз помоћ кредита да купе стан?

О овим кредитима се прича, али се заправо јако мало зна. Шта можете очекивати ако се одлучите за ову врсту задуживања, сазнаћете у рубрици „202 повода", коју је припремио колега Слободан Игрутиновић.

Огранак Библиотеке града Београда се поново налази на Сењаку, у просторијама некадашње месне заједнице Топчидерско брдо-Сењак, а у склопу истог објекта отворен је и кутак за старије. На ову библиотеку се чекало годинама, а отворена је на иницијативу грађана. Детаље ћете чути од нашег репортера Марине Зец.

Велики познавалац жена, чувени Казанова је говорио: „Сматрам свој дан изгубљеним ако ми се барем једна жена тог дана не осмехне." Ових дана су жене у центру пажње, мало више него обично. Иначе се много тога у животу врти око њих. Лепши, слабији, мудрији, нежнији пол, трачаре, компликоване, тек су неке од особина које су им приписане. Поједине су само митови, али супротни пол у највећем броју воли да верује у њих. Постоје, међутим, неке научно доказане чињенице по којима се даме разликују од мушкараца, о којима у рубрици „Да си жив и здрав", говори колегиница Весна Парезановић Алексић.

Наша млада тенисерка Ивана Јоровић тенисом је почела да се бави са седам година, а са 15 је освојила свој први турнир у каријери. Наступа за нашу ФЕД куп репрезентацију, а са њом за „Много смо најјачи" разговарала је мр Биљана Шујдовић.

Један од најбољих гитариста на балканским просторима Влатко Стефановски, најавиће свој солистички концерт у Коларцу, који је заказан за други април.

Ко може добити небеско признање а ко не, и да ли се исплати уцењивати за велике паре, открићете у редовној сатиричној рубрици Драгутина Роквића.

Водитељ Душица Мијатовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво