Ars, Artifex

У емисији: 90. додела Оскара, изложба „Приватна вредност”, Лексикон националних паркова Србије

Јутрос је завршена јубиларна 90. додела Оскара у Kодак театру у Лос Анђелесу. О очекивањима и добитницима осврт доноси Јелена Kнежевић.
Амбасада Швајцарске у Србији упућује отворени позив младим визуелним уметницима из Србије, не старијим од 30 година, да представе личну исповест, животно окружење или лични простор испуњен познатим предметима или свакодневним догађајима на заједничкој изложби „Приватна вредност", која ће бити представљена у резиденцији амбасадора Швајцарске у Београду у периоду од краја маја до краја јула 2018. године. Детаље зна Дејана Јочовић.
„Службени гласник", у сарадњи са осам јавних предузећа и установа, представио је петотомну едицију „Лексикон националних паркова Србије". Први пут су природна и културно-историјска богатства Ђердапа, Kопаоника, Таре, Фрушке горе и Шар-планине представљена у оквиру јединствене едиције, на којој је радило око 200 стручњака, о чему у емисији слушамо од Светлане Младеновић. 

Водитељ је Љубица Kрминац.

Ars, Artifex Ars, Artifex

Autor:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво