Сваштара

У току је друга акција „Узми рачун и победи”.

Циљ Владе Србије и НАЛЕД-а, који су организатори ове наградне игре је борба против сиве економије и неплаћања пореза. Милица Ђилас је за „202 повода" истраживала колико се број грађана који учествују у акцији разликује од места до места. Да ли боље међусобно познавање у мањим срединама значи и веће поверење потрошача у трговце, па после куповине не захтевају рачун?
Милица Ђилас је данас и у улози гласника. Упознаће вас са изложбом „Љубав у 20. веку" која носталгично приказује како смо се некада забављали, волели, пратили моду и слушали музику. Поставка је интерактивног карактера, па сваки посетилац постаје њен саставни део.
У рубрици „Много смо најјачи" гостује бивши кошаркаш Млађан Шилобад. У време када је југословенска кошарка доминирала на клупској и репрезентативној сцени, имао је значајно место у КК Партизан. И данас је, али у другој улози, у клубу који се увек борио за високе циљеве. Забележила Биљана Шујдовић.
Електроника је одавно освојила свет и готово све области нашег живота. Намеће се питање да ли ће се једног дана појавити и „е-политичари"? Вештачки створени, без савести и снова, које бисмо морали редовно да подмазујемо не би ли нешто урадили? Или и тога већ имамо у изобиљу, пита се у својој ауторској радио колумни „Велики бљак" Миодраг Стошић.
Иако су брз начин живота и стрес најчешћи узроци анксиозности и депресије, нису и једини. Ту спадају и намирнице које свакодневно уносимо у организам, а утичу на наше физичко и ментално здравље. Милена Милићевић вас у рубрици „Да си жив и здрав" упознаје са храном коју треба избегавати да не би погоршали своје расположење.
Уз обиље одличне музикe очекују вас прегледи културних и спортских дешавања и сервисне информације. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво