Сваштара

После свечаног отварања дигиталне режије Студија 6, данас тачно у подне отварамо и реновирани студио 14 који за снимања користи Радио Београд 202.

Тим поводом ће наступити познати гитариста Ненад Златановић, а о новој режији и плановима, у „202 повода” ће говорити директорка технике Зорана Бојичић и главна и одговорна уредница Београда 202 Снежана Грујић. Водитељ Дејан Грујић.

Кошаркашка репрезентација Србије у фебруару игра две квалификационе утакмице за одлазак на Светско првенство у Кини. Прва ће бити одиграна вечерас против селекције Немачке, док је меч са Аустријом заказан за недељу. Један од репрезентативаца који ће се наћи на терену је и Миленко Тепић, кошаркаш који тренутно игра за италијански „New Basket Brindisi”. О својим почецима, успесима и томе шта за њега значи игра за репрезентацију говори у рубрици „Много смо најјачи”, коју је припремила Вања Савић.

Рубрика „Да си жив и здрав" посвећена је мобилним телефонима. Колико је штетно електромагнетно зрачење и на шта апелују стручњаци из ове области, истраживала је Вања Стаменковић.

Финални окршај гусана у Мокрину који су ове зиме показали најбољу форму, засигурно ће бити узбудљив. Велико финале биће одржано 25. фебруара, у три узрастне категорије. Ове године има десетак гусана више него лане - такмичење је започело чак њих 127. Најодважније гусане на окршајима за престиж, обавезно прате и њихова јата гусака. Шта нас још на овом интересантном такмичењу очекује чућемо од Живице Терзића, председник Удружења „Бело перо”.

Свирке у петак биће у знаку џеза - слушаће се дела из „златне ере" на концерту са Олегом Киријевим, а биће организовано и дружење „У сусрет 101. рођендану џеза" где ће наступити Трио Драгана Миловановића и Јован Маљоковић и Балкан салса бенд. Више о овим и осталим концертима у рубрици „Пази, свира се" Владимира Тодоровића.

Водитељ: Милош Поповић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво