Устанак

Петак је дан када се радујемо заслуженом одмору.

Добро јутро! Ухватите са нама ниски старт пред викенд који следи, уз добру музику и важне информације. Временски услови пред нама су такви да се радујемо санкању, грудвању или прављењу Снешка. Зима нас подсећа да још није прошла, а шта нам спрема крајем фебруара, сазнаћемо из Хидрометеоролошког завода.

Цртица 202 најављује јутро коментаришући оно шта нам се дешава.                          Припремамо прогнозу времена и биопрогнозу као и извештај о стању на путевима.

Као и увек, пред вама су и нове информације из света спорта које припрема мр Биљана Шујдовић.

Рано изјутра листамо дневну штампу и издвајамо занимљиве наслове и чланке. Уз нове вести и сервисне информације, као и обавештавање о актуелном курсу динара, трудимо се да вас обавестимо о свему корисном.

Бавимо се вашим питањима у рубрици „Слушаоци репортери". И поред тога што на многим зградама стоје натписи: „Забрањено убацивање и лепљење рекламног материјала” то се не поштује. Слушаоци се жале да су сандучићи и даље затрпани флајерима и другим пропагандним материјалом. Да ли је овакав вид рекламирања кажњив, и коме пријавити проблем? Одговор ћемо чути од колегинице Слађане Савић.

Будући да куцамо на врата викенда, занима нас и какви се концерти планирају у већим градовима Србије. Свој избор вам представља Владимир Тодоровић у рубрици „Пази, свира се” коју емитујемо у трећем сату дружења.

Чућете и ново издање рубрике Дарка Коцјана „Добро јутро” као и Виц на блиц.

Знате ли за београдски графит „Улица рађа грешнике"? Као пандан овом натпису, постоји и „Сокаче рађа грешнике" у најужој улици у граду, на доњем Дорћолу. Тамо се налази уличица дуга педесет, а широка једва два метра. У њу се улази из Добрачине број 59, одакле нам се јавља Вања Савић. Станари су поносни на свој шармантни мали сокак, али имају озбиљних проблема са чишћењем, уношењем кабастог намештаја и јавном расветом.

То наравно, није све.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који можете писати по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202). 

Водитељка: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво