Устанак

Ако сте одлучили да нам укажете поверење - најлепше хвала.

Потрудићемо се током јутарњих сати да сазнамо све што вам је неопходно да знате пре него изађете напоље, а главни адут биће нам и одлична музика за брзо расањивање..

Цртица 202 овог јутра пре свих најављује зиму и такозвани „ледени талас" али и проблеме које имају припаднице и припадници такозваног средњег доба. Како се припремити за „излагање" минусу?

Распитујемо се о времену, и преносимо неке од савета како да прегрмите ове не баш пријатне прилике.

Спортске вести и овога јутра прате најважније догађаје на спортским борилиштима. О томе ћемо сазнати детаље од наше Вање Савић

Минивал или - графити доносе ведре мисли слушалаца емисије „Облак у бермудама". Са задовољством их за вас и због вас бира Дарко Коцјан.

У редовној рубрици „Много смо најјачи" чућете Миодрага Каличанина, репрезентативца Србије у бадминтону, освајача државног првенства у конкуренцији мушких парова и учесника два европска првенства.

„Квака" Драгутина Роквића у фокус смешта изборе: Ако се ових дана удварате у Београду, не морате обећати вољеној особи цео свет - реците јој нежно да ће добити своју општину.

Ту су и вести или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа. Сазнајте између осталог где неће бити воде, где се и на којој локацији ради па то омета редован саобраћај. Издвојићемо један текст из дневне штампе.

Много су нам важни ваши коментари. Оне најинтересантније емитоваћемо током емисије.

Како је на путевима, колико износи средњи курс Народне банке Србије, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо током јутра тражити одговоре.

Питање слушаоца који нам се обратио посредством електронске поште гласи: „Зашто је вожња жутом траком понекад кажњива, а понекад и не? Од кога то зависи? Од добре воље саобраћајаца, или...". Одговоре ћемо чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери".

Гласник 202 истражује: На иницијативу грађана обновљен је још један „урбани џеп" на Савском венцу. Где се тачно налази, како сада изгледа и шта представља за грађане који живе у близини истражиће Ксенија Радовић.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц. Неки кажу да је само 10 секунди довољно глумцима да засмеју публику ако имају прави текст. Нама је довољно и мање, иако нисмо глумци.

То није све, јер увек има још понешто што сазнамо током емисије и после провере објавимо.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) а онда нам се и јавите. Пријатно уз Београд 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара