Одмор суботом на 202 начина

У Свилајнцу „Беле покладе” и даље представљају начин очувања традиције и дају људима повод да се окупе око ватре и забаве уз жонглере, кловнове и пантомимичаре.

Ову манифестацију ће најавити Марина Милутиновић и са нама поделити идеје како да се маскирамо.
Уколико сте љубитељи ретких и необичних врста сирева препоручујемо вам да посетите „Balkan Cheese Festival” у Београду. Имаћете прилику да пробате преко 300 врста сирева из региона и Италије, која је овога пута позвана као земља-гост.
Сезона празника је прошла и идеално је време да се направе планови за нову тркачку сезону. Размрдаћемо се на првом „Зимском ноћном полумаратону”, а затим се и забавити уз помоћ Марка Стоилковића, тренера и актуелног првака Србије у снукеру.
Хуманитарац Арно Гујон ће са нама поделити како се одмара, као и које дестинације у Србији препоручује.
Весна Улић ће нас упознати са техником иконописа, а овог викенда путујемо и до Књажевца где ће нас дочекати Бобан Марковић, директор њихове Туристичке организације.

Са вама је Ксенија Радовић.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво