Повишен тон

Кућни апарати изгледа никада нису били приступачнији него данас али постоји један проблем – никада нису имали ни краћи век трајања.

Фрижидере, замрзиваче или веш машине које раде двадесет па и више година очигледно више нико не производи, данашњи, и то ако имате среће, трају отприлике колико и гаранција а поправка најчешће кошта колико и нов уређај.
Да ли произвођачи намерно праве производе „програмиране" за брзе кварове, да ли је цена оборила стандарде у производњи па смо добили оно „колико пара, толико и музике" и шта би требало да знамо а често не знамо или нас нико не информише када је реч о гаранцији за „Повишен тон" говоре Зоран Николић, потпредседник Националне организације потрошача Србије и Негован Пантић, сервисер из Ниша.
У Качареву ће од 14-ог до 18-ог фебруара на преко 3000 квадратних метара затвореног и отвореног простора бити постављено стотине штандова и изложено на стотине тона сланине. Шта очекује посетиоце „најмаснијег села" Србије на овогодишњој „Сланинијади" чућемо у другом сату емисије.
Рубрику „Датум, време, место" посвећујемо Драгутину Илићу, књижевнику, драматургу, новинару и аутору прве светске драме научне фантастике „После милијон година".

Емисију уређује и води Ивана Весић.

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво