Устанак

Oво „заљубљено“ јутро дочекаћемо уз „чашу вина“.

Цртица 202 овог јутра говори о слатким бригама заљубљених који би да уз чашу вина прославе два празника.

Минивал или - графити доносе духовите мисли наших слушалаца. Најлепше од њих бирамо за поздрав новом дану захваљујући приређивачу Дарку Коцјану.

За све љубитеље спорта најзначајније вести са спортских терена припрема мр Биљана Шујдовић.

Пажљиво ћемо пратити и ситуацију на саобраћајницама широм Србије али и на улицама, раскрсницама и мостовима у Београду. Уместо вас, проналазимо решења за избегавање јутарњих гужви и застоја у саобраћају.

Квака Драгутина Роквића и овога јутра уочава наше мане али из сатиричног угла.

Слушатељка Марина нам је писала: „У вртић у који иде моје дете васпитачице су родитељима проследиле информацију да родитељи морају да донесу потврду о вакцинацији детета јер у супротном неће моћи да бораве у вртићу. Да ли је обавеза доношења потврде о вакцинацији одлука коју доносе вртићи или Министарство здравља и како то да родитељима није обезбеђен рок до којег морају да доставе потврде? Одговор припрема Слађана Савић а чућемо га у рубрици „Слушаоци репортери".

Какво је време, а како на путевима, колики је средњи курс динара по НБС, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо током јутра пронаћи одговоре.

Гласник 202 биће Марина Зец. Биће речи о Св. Трифуну и о Дану заљубљених без полемике који је празник „важнији". Нека се прославља у љубави уз чашу вина, сматрају помирљиви романтичари.

Крај емисије, резервисали смо за један кратак Виц на блиц. Има још занимљивих и важних информација, само нас ослушкујте...

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202 @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) а онда нам се и на тај начин обратите.

Ми бележимо све што јавите. Хвала што ћете јутро почети у нашем друштву.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво