Широм затворених очију

Ноћно дружење за Дан заљубљених почиње песмом „God Only Knows” групе The Beach Boys, коју многи сматрају најбољом љубавном рок песмом, а славни Пол МекКартни је више пута изјављивао да је то најбоља рок песма икада написана.

Ноћашње дружење ће бити осврт на претходних дванаест месеци и то пре свега на растанке са легендама рока, као што су били Џони Халидеј и Том Пети. Осврнућемо се и на повратничке турнеје које нису стигле до Европе, великих мајстора као што су Ван Морисон, Емилу Харис или Бафи Сент-Мери, чији нови албуми потврђују да су још увек оно што су некад били. Све ово биће илустровано ретким снимцима направљеним прошле и ове године на концертима и у студијима широм света.

Ексклузивно ће бити представљено ограничено издање сарадње Боба Дилана и Данца који се представља као Фанкмастер Делукс са техно верзијом песме „All Along The Watchtower". Такође потпуно премијерно чућемо и снимак са пробе легендарне групе The Kinks, која се спрема за повратничку турнеју, концертни снимак групе B.A.D., коју чине гитариста Џеф Бек и чланови групе The Beach Boys, који су до сада наступали свега неколико пута.

У свет ових, као и многих других музичких прича водиће вас Роберт Немечек и Тања Гајовић.

Придружите нам се и ви. Број телефона на који можете упутити поруку је 064 0202 200, а мејл можете послати на program202@gmail.com или нам се придружите на фејсбуку или твитеру.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво