Устанак

Кратке али корисне информације, и добра музика за буђење.

Током јутра у нашем друштву ослушкиваћете кратке али корисне информације које ће вас лагано уводити у нови дан. Оплемениће их блистава музика која ће вас бодрити да се лакше расаните.

Цртица 202 овог јутра говори о оптимизму и зашто је све мање оних који свет посматрају верујући да ће бити боље.

Пренећемо вам и спортске резултате на борилиштима у вестима које припрема мр Биљана Шујдовић.

Где данас неће бити воде, ко би требао да је штеди и зашто, ко ће остати привремено без струје, на којим саобраћајницама се обављају редовни или ванредни радови на реконструкцији? О томе у сваком тридесетом минуту пуног сата „Сервис 202".

Прелистаћемо штампу и пренети о чему се највише пише на нaсловним странама.

О свом животу, и спортским успесима говориће Ненад Зимоњић у рубрици „Много смо најјачи". Са селектором наше Дејвис куп репрезентације разговарала је мр Биљана Шујдовић.

За духовите мисли из емисије „Облак у бермудама" аутора Дарка Коцјана увек кажемо да су права јутарња доза оптимизма. Уверите се, заиста је тако.

Квака Драгутина Роквића слика нашу стварност из сатиричног угла истражујићи да ли су за неке ситуације криви бес или љубомора и зашто су наши „бели медведи" све дебљи.

Слушалац Милан Ђуринац нам је писао и поставио питање: „Имам прекид у радном стажу. Хтео бих себи да уплаћујем доприносе за пензију, али не знам како то да урадим. Каква је процедура?" Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери."

Гласник 202, Влада Тодоровић, отићи ће до једне од београдских гаража и проверити како функционише услуга паркирања која је намењена трудницама.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто битно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - zvanična stranica) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво