Сваштара

Срећан рођендан Другом програму Радио Београда!

Други програм Радио Београда данас слави свој јубиларни 60. рођендан. Овај јубилеј ће традиционално бити уприличен доделом награде „Никола Милошевић" у чувеној Каменој сали Радио Београда. Каква ће бити атмосфера на манифестацији сазнаћете са лица места, од колеге Петра Протића.
„Међународни Бели крос - Београд" одржава се и ове године, 51. пут по реду. Датум одржавања ове манифестације која окупља велики број спортиста је 11. фебруар, а локација Спортски центар Кошутњак. Након свечаног отварања, у 10 сати и 30 минута, следи трка у категоријама: војска и полиција, пионири, пионирке, јуниори, јуниорке, сениори и трка задовољства. О томе данас разговарамо са директором такмичења, Браном Радовићем.
Магнифико, алтернативни музичар из Словеније, српског порекла, још једном је гост Београда. Његов музички опус настајао је кроз шаролико деловање овог музичара, како кроз деловање на рок сцени, тако и кроз учешће у бројним филмским пројектима. Шта ће од свег тог шаренила београдска публика моћи да чује сазнаћемо у разговору са организатором концерта Зорицом Чанадановић.
Психолози кажу да је, у току недеље, један дан осуђен на стрес и нервирање. Некима је то понедељак, што је јако очекивано, док неке „удари" среда, јер знају да има још пола до викенда, док неке кризирају оних последњих неколико сати петка. Не знамо који је дан „колатерална штета", у вашем случају, али морамо бити спремни на њега и о томе нам, у рубрици „Да си жив и здрав" прича колегиница Дејана Јочовић.
Андрија Додер, репрезентативац Србије у бадминтону и актуелни државни првак у конкуренцији мушких парова, освајач је бронзане медаље на Светском купу у Софији 2017 за сениоре. Током богате каријере, освојио је бројне међународне медаље у категорији јуниора. Један је од најперспективнијих српских такмичара, за рубрику „Много смо најјачи" разговарао је са колегиницом Вањом Савић.
„Пази свира се" је рубика која вам помаже да решите вечиту, хроничну дилему - где овог викенда на добру свирку? Кључне речи које ће обележити сцену овог викенда су: Сиви дом, Фар, Елементал и Хрватска. Шта тачно можете да посетите сазнаћете уз помоћ колеге Владе Тодоровића. 

Водитељ: Миодраг Стошић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво