Устанак

Нови дан уз оптимизам, хитове и важне вести.

Дочекујемо нови дан уз оптимизам који ће распламсати врели хитови фантастичне музике и свеже информације за ваш лакши корак у стварност.

Цртица 202 овог јутра покреће једну од врућих тема за размишљање. Да ли су нам други криви за оно што смо сами скривили?

Минивал или - графити доносе духовите мисли из емисије „Облак у бермудама" Дарка Коцјана. Најлепше бирамо за поздрав новом дану а има их укупно седам.

За све љубитеље спорта припремамо вести са спортских терена. О томе - Вања Савић.

„Квака" Драгутина Роквића овога јутра уочава наше мане али из сатиричног угла. Наш сатиричар се јутрос баш наоштрио да нам својим бритким мислима ослика стварност која нас окружује. Новине пишу да људи који воде здрав живот много теже одолевају пороцима кад их једном пробају. Да ли то значи да ипак треба пушити, пити и уносити холестерол само да бисмо ојачали имунитет, рушећи га?

Током емисије сазнаваћете и најновије вести из земље и света, сервисне информације, а прелистаћемо и дневну штампу.

Слушаоци нас питају: „Да ли и за колико застаревају казне за паркирање (доплатне карте) Паркинг сервиса"? Одговор сазнајемо у рубрици „Слушаоци репортери" од Слађане Савић.

Какво је време, а како на путевима, колики је средњи курс динара по НБС, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо и овог јутра пронаћи одговоре.

Гласник 202, Марина Зец, проверава како теку радови на Обилазници око Београда, код искључења за Бубањ поток на општини Вождовац. Реч је о обилазници на коју се чекало 30 година, и на том делу обилазнице радиће се 19,5 километара пута. Када ће радови бити готови и шта се још планира на унапређењу саобраћајне инфраструктуре нашег главног града?

Крај емисије, резервисали смо за један кратак Виц на блиц. И то није све. Има још, само нас ослушкујте...

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202 @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) а онда нам се и на тај начин обратите.

Ми бележимо све што јавите. Хвала што ћете јутро почети у нашем друштву.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво