Устанак

Током јутра најважније информације и музика за лакше буђење.

Пробудићемо вас уз музику која мотивише да лакше напустите постељу али и информације од којих можете имати користи. Ми смо увек ведри, одлично расположени, и пуни елана. Желимо да ту позитивну атмосферу из студија пренесемо и у ваше домове. Само нас ослушкујте.

Цртица 202 и овога јутра коментарише нашу стварност. Да ли је данас боље него јуче, а горе него - сутра?

У нашем друштву, сазнаваћете и резултате наших спортиста и клубова на домаћим али и међународним такмичењима, захваљујући Вањи Савић.

Наш слушалац Срђан нам је писао: „У Дому здравља у улици Змаја Огњена Вука у Новом Саду, апарат за рендгенско снимање зуба је годинама у квару. Пацијенти немају никакво обавештење када ће апарат бити поправљен. Да ли од вас можемо да добијемо ту информацију?" Одговор ћемо чути у рубрици „Слушаоци репортери" од Слађане Савић.

У рубрици „Много смо најјачи" чућемо Жарка Зечевића, нашег истакнутог спортског радника. О томе како је улазио у свет спорта, говорио је нашем новинару, Дејану Булајићу.

Да ли сте чули за Кинескињу која доји мајмуне које њен супруг дресира, јер се показало да тако много брже уче? Питамо се шта би радила да јој муж ради нешто друго, рецимо обучава војнике у касарни? Ослушните Кваку 202 коју припрема Драгутин Роквић.

Гласник 202, Милица Ђилас, обилази атрактивни плато на Тргу Славија, својеврсни видиковац ка музичкој фонтани, који још није ни свечано отворен, а на њему се већ могу видети попуцале плоче. И не само то. Зашто мајстори још нису завршили посао?

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије „Облак у бермудама". Изабрао Дарко Коцјан.

Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих текстова.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво