Сваштара

Почео је нови циклус наградне игре „Узми рачун и победи”.

Правила су иста, али овај пут неће бити типских коверти чија је набавка раније сметала заинтересованим грађанима. Такође, наградни фонд је знатно већи па ће се игра одвијати у 2 дела и самим тим увећати шанса за добитак. Основни циљ акције је сузбијање сиве економије прикупљањем фискалних рачуна и слипова, а прво извлачење биће организовано у марту. Детаљније о наградној игри у „202 повода" од Ружице Врховац.

Распуст ће бити занимљивији уз - занимљиву науку. Центар за промоцију науке заједно са Дечијим културним центром Београд и ове године организује бројне активности за основце у оквиру Дечијег научног кампа, који почиње данас и потрајаће до 9. фебруара. Програм је намењен деци од 9 до 14 година, и сви полазници ће по завршетку програма добити дипломе. Планиране су бројне научне радионице и активности: програм је подељен тако да су одређени дани посвећени природним, техничким или друштвеним наукама. Детаље доноси наш репортер Вања Савић.

Да ли неко има права да нас учи како да живимо, питање је над којим се замислио колега Миодраг Стошић у својој рубрици „Велики бљак". И установио да - новопечено занимање „лајф-коучинга” говори да ипак има. Мада изгледа да пре није било оних који су нас саветовали како би требало да изгледамо, како да се облачимо, причамо па чак и како да се удварамо супротном полу, изгледа да су се само звали другачије. Некада су се у групу лајф-коуча убрајали: држава, медији, секте и многи други. Детаље ћете чути око пола два.

У рубрици „Много смо најјачи", представљамо Жарка Зечевића. Упамћен је као истакнути спортиста и веома успешан спортски функционер. За свој омиљени радио, Београд 202, присетио се тренутака када је улазио у спорт. Припремио Дејан Булајић.

За крај - нешто слатко: да ли волите да једете чоколаду? Можда често превише солите храну или волите јако љуто. Е па вероватно нисте знали да омиљена храна за којом најчешће посежете одређује ваш карактер. Више о вези између хране и карактера у рубрици „Да си жив и здрав" коју је припремила Милена Милићевић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво