Породична састајања - увек недељом

Када би недеља била звук, звучала би као топао породични жамор у дневној соби а када би била мирис, био би то мирис комотног недељног ручка.

Зато и данашње дружење започињемо управо тако.

Када смо били мали волели смо „Занимљиву географију". Та игра може да буде још занимљивија ако се играмо рецептима, па тако данас путујемо у Вијетнам. Наш глумац Александар Саша Груден, нуди нам рецепт за егзотично јело под називом „Вијетнамске ролнице". Прилог припремила колегиница Ксенија Радовић.

Наша емисија недељом је нешто на шта увек можете да рачунате. Скоро извесно као да рачунате дигитроном. Ова корисна справа, прва љубав свих лоших математичара, чини се да је одувек са нама. Да ли сте се икада питали каква је њена лична карта? О дигитрону нам прича колегиница Оливера Перић.

Људи који су у недељи иза нас учинили дело за пример су крагујевачки саобраћајци који су превезли девојку на трансплантацију бубрега. На путу између Губеревца и Београда саобраћајци су зауставили кола у којим се налазио отац који је возио ћерку на трансплантацију бубрега. Позив у Клинику се десио изненада, у току спремања славе, па је човек био у алкохолисаном стању. Саобраћајци су зато девојку службеним џипом превезли у клинику, а операција је успешно завршена. Прилог припремила колегиница Милица Ђилас.

У другом сату емисије трагамо за радио-генијалцима. Маштовита питања су спремна, а сигурни смо да сте и ви. Сваки учесник у квизу добија поклон, а ко тачно одговори на питање осваја и титулу Радио Геније, као и плакету!

Kроз Породична састајања данас вас воде Јелена Kнежевић и Миодраг Стошић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво