Устанак

Иако недељу многи сматрају „успореним" даном ми ћемо је ипак мало „убрзати".

Неко је једном рекао да је недеља спор и досадан дан за оне који не морају да раде. Наша екипа, потрудиће се да убрза ритам нерадног дана музиком али и важним информацијама. На вама је само да „мало појачате радио".

На почетку вас информишемо о временским подацима, прогнози и биопрогнози у којој нам обећавају топлије време и прве наговештаје новог пролећа.

Спортске вести припрема мр Биљана Шујдовић, а информишемо вас и о занимљивим насловима издвојеним из домаће штампе.

Зима се још увек не да, па има снега на планинама и у појединим нижим пределима, те вас обавештавамо где су вам тренутно потребни ланци и остала зимска опрема.

Поред нових вести и сервисних информација, бавимо се и другачијим темама.

У данашње време назив „малограђанин" првенствено је карактерна особина. То су особе, углавном одрасле у граду, али њихов ментални склоп функционише по принципу „шта ће село рећи". Више о овој проблематици у рубрици „Мода 202", од колегинице Оливере Перић.

У рубрици „Квака" Драгутин Роквић, се, између осталог, бави питањима финансијске педагогије и међународног дана загрљаја.

О феноменолишким темама и у наставку емисије. Миодраг Стошић у рубрици „Велики бљак" говори о све ређим посетама позоришту. Да ли је проблем у цени улазница или можда у томе што је позориште добило конкуренцију?

Поред ових сатиричних осврта на реалност, припремили смо вам и редовну дозу јутарњег смеха у рубрици  „Добро јутро" Дарка Коцјана.

Осим што треба да бринемо о духовној страни личности, бринимо и о физичком здрављу. У рубрици „Да си жив и здрав" колегиница Милена Милићевић поставља питање - да ли користите уље за кожу?
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Добро јутро.

Водитељка: Ружица Врховац
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво