Одмор суботом на 202 начина

Судећи према временској прогнози за викенд, која не предвиђа падавине и ако оптимистично верујемо да ће небо бити без тмурних облака, пред нама је сунчани викенд.

Ледене дане замениће зраци сунца који греју асфалт и опомињу нас да одложимо дубоке чизме у ормане. То је само један од разлога због ког не треба да пропустите јутро. Други разлог је наш традиционални састанак на таласима Радио Београда 202 у емисији „Одмор суботом”.
Лепо време је прави тренутак да се упутите ка Бачком Моноштору, селу које због свог природног богатства зову и „Амазонoм Европе". Уколико вам више пријају брдовити предели, предлажемо вам прикладну спортску дисциплину - нордијско ходање. Водимо вас и на Светосавску недељу у Врању, у Пирот на деликатесне пеглане кобасице, а свим талентованим поклоницима уметности скренућемо пажњу на занимљиве аудиције у Новом Саду.
Србија јесте земља која је пуна различитих лепота, али чиме осваја срца људи из иностранства који се овде враћају чућемо од инжењера звука групе „Продиџи” Џонатана Бaртона. Тајну свог одмора откриће нам и Невена Буча из „Фрајли”.
Сунчани почетак викенда провешћете са Ксенијом Радовић.
Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара