Породична састајања - увек недељом

Време празника полако остављамо иза себе.

Сада, већ мало уморни од традиционалне српске трпезе, прижељкујемо нешто ново и егзотично, а опет укусно. Такво јело свакако су лигње у вину, а рецепт је са нама поделио сценограф Стеван Алексић. Са њим разговарала колегиница Ксенија Радовић.
Викендом увек више времена проведемо у кревету, умемо да се развлачимо некад и до поднева. Све ће нам то бити пријатније ако редовно мењамо постељину. Постељина је одувек са нама, а да ли сте некад размишљали о њеној личној карти? Прилог о постељини припремила колегиница Слађана Савић.

Хуманост је обележила и недељу иза нас, а херој са којим разговарамо је Ирена Вучковић, ученица осмог разреда ОШ „Владислав Петковић ДИС” из Заблаћа. Ученици ове школе су, са наставницима и осталим запосленима у школи, покренули хуманитарну акцију прикупљања средстава за лечење школског друга оболелог од саркома. Они ових дана на градском тргу у Чачку продају своје уметничке радове.

Други сат емисије резервисан је за квиз „Радио Геније”, који не захтева превише знања али зато тражи да будете промућурни, маштовити и интелигентни. Свако ко се буде пријавио за учешће добиће поклон, а онај ко буде знао тачан одговор на неко од посебно припремљених питања, постаће власник плакете и титуле Радио Генија.

За учешће у квизу се можете јавити нашем организатору већ од почетка емисије на телефон 011 3249 202, а примамо и СМС пријаве на 064 0 202 200, као и пријаве путем званичних профила Двестадвојке на друштвеним мрежама.

Водитељи: Ксенија Радовић и Миодраг Стошић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи