Одмор суботом на 202 начина

И ово издање посвећујемо релаксацији.

Информисаћемо вас о различитим новостима и другачијим начинима уживања у слободном времену.
Знате ли шта је то соларна пирографија? Техника осликавања коре дрвета помоћу сунчевих зрака, свакако је једна од занимљивијих техника цртања. Упутићемо вас у детаље захваљујући младом дечку из Пирота који је усавршио ову технику.
За дестинацију бирамо Ужице. О знаменитостима једног од занимљивијих градова у Србији, како по својој архитектури, тако и по положају, говори директор ТО Ужице, Бобан Перишић.

О препорукама за одмор у нашој земљи и неким, посебно занимљивим местима, и у рубрици „Познати препоучују” у којој за наш радио говори Никола Главоњић, хокејаш и тренер хокејашке репрезентације Србије.

У овој емисији више него обично скрећемо пажњу на спорт, па ће тако бити речи и о стреличарству, Божићном одбојкашком турниру у Крагујевцу, о скијању и санкању у Јагодини али и о аргентинском тангу у Београду.

Водитељ: Ружица Врховац 

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара