Устанак

Ову суботу започните уз важне вести и добру музику.

Прво ћемо вас поздравити, а онда информисати о времену, температурама, биопрогнози и дугорочној прогнози.
Преглед спортских вести овог јутра за вас је припремила Вања Савић.
У прилогу Дејана Грујића представљамо вам Зорана Петровића - занимљивог човека који је професионални позив мастер психолога заменио послом сањара, певача, маштара и приповедача.
Минивал или - графити из „Облака у бермудама” Дарка Коцјана представљају одличан разлог да себи обезбедите осмех на лицу.
У рубрици „Пази, свира се” Владимира Тодоровића најавићемо да ће вечерас свој рођендански концерт у Београду одржати Марчело, док свој јубиларни наступ организује група Земља грува, док се у Суботици дешава меморијал у част Горана Нимчевића.
На Тајланду власти планирају да пијане возаче кажњавају радом у болничкој мртвачници, са идејом да ће остати страх, да и сами не заврше на том месту. Логику наших возача тумачи Драгутин Роквић у сатиричној рубрици „Квака”.
Из рубрике „Перино Перо” вам нудимо одабране хумористичке фрагменте из култних емисија аутора Петра Лазића. Присећамо се бисера духовитости из емисија које смо волели, као што су: Индексово радио позориште, Црно-бели свет, Бре 202, Црна рупа...
Колико год година имали, вероватно сте бар једном пали у искушење да једете снег. Истина, зна да буде забавно, али и штетно. Данас вам дајемо разлоге зашто то не би требало да чините. „Да си жив и здрав” припремила је Весна Парезановић Алексић.

Уз сервисне информације и преглед актуелности, позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи