Устанак

Распитујемо се уместо вас о свему корисном слушајући музику за буђење.

Ако одлучимо тако, ово недељно јутро донеће нам оптимизам и ведрину. Ми ћемо бити добро расположени, имаћемо много тога забавног али и информативног да вам понудимо током емисије.

Пратићемо временске прилике и сазнавати како утичу на метеоропате и хроничне болеснике. Шта нам се догодило са зимом? Где се изгубила?

Сазнаћемо шта се дешавало на спортским теренима и какви су резултати наших спортиста и клубова. О томе мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити из „Облака у бермудама” Дарка Коцјана представљају одличан разлог да себи намакнете први осмех.

Овога јутра наш саговорник биће Зоран Живковић, новинар, писац, и професор у пензији. Сазнајте зашто већ скоро тридесет година не пише научну фантастику а у квизовима на телевизији бар једном годишње такмичари добију поене чак и ако нетачно одговоре да је он и данас писац оваквог штива код нас.

У рубрици „Квака 202”, коју припрема Драгутин Роквић, између осталог, чућете сатирични коментар: Има мишљења да ширењу пожара у Аустралији доприносе и птице грабљивице које носе ужарене гранчице до места са којих желе да истерају плен на чистину. Хтела - не хтела, ово ће морати да прихвати и наша полиција као објашњење за бројне нерешене случајеве паљења аутомобила.

Како је на путевима, има ли застоја на граничним и административним прелазима, како је на главним саобраћајницама у Београду?

Прелиставаћемо недељну штампу у вашем друштву и представити један занимљив текст.

Свима који се боре са вишком килограма саветује се да избаце угљене хидрате из исхране. Ипак, има и стручњака који сматрају да их не смемо сасвим избацити из дневног менија. Детаље о томе слушаћете у рубрици „Да си жив и здрав", коју припрема Милена Милићевић.

У данашње, модерно доба, све мање времена имамо за слободне активности. Психолози кажу да је слободно време најбоље проводити у природи, са пријатељима, уз добру књигу или било какву спортску активност. Рубрику „Мода 202”, припремила је Оливера Перић.

Данас изгледа да нема филма који не може да се препакује у серију и као да нема серије која не вапи за тим да се снима као да је филм. Где су домаће серије? У вртлогу реприза, можда? Рецимо, како би изгледала серија о нашим политичарима? О томе у својој ауторској радијској колумни беседиће вам Миодраг Стошић.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 - званична страна за Фејсбук.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи