Устанак

Ако не желите да напустите свој дом пре него што сазнате важне информације и чујете ведру музику на радију, онда смо ми право друштво за вас.

Цртица 202 овог јутра говори о жељама и могућностима да их остваримо.

У нашем друштву, сазнаваћете и резултате наших спортиста и клубова на домаћим али и међународним такмичењима, захваљујући Вањи Савић.

Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих текстова.

У рубрици "Много смо најјачи" говориће одбојкашка репрезентативка Ана Бјелица. Она је чланица екипе која је на прошкогодишњем Европском шампионату одржаном у Азербејџану и Грузији, освојила златну медаљу. Забележила мр Биљана Шујдовић.

Слушаоци репортери питају: Које то породице у Новом Саду имају право на умањење рачуна за комуналије? Припремила Слађана Савић.

Гласник 202, Марина Зец, обилазиће београдске пијаце и распитивати се о квалитету воћа и поврћа, али и осталих намирница које су изложене на тезгама. Шта кажу лабораторијске анализе?

Минивал или - графити пренеће ваше ведре мисли из емисије "Облак у бермудама". Изабрао за вас - Дарко Коцјан.

Kвака 202, аутора Драгутина Роквића овога јутра коментаришући стварност бележи крађу панела са новог соларног пута у Кини са пројекцијом на Србију.

То није све, увек има још.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи