Устанак

Све важне информације уз пригодну музику и добро расположену екипу на једном месту. Буђење је лепше у нашем друштву.

Цртица 202 се овога јутра колеба док коментарише актуелне догађаје који скрећу пажњу нашој јавности.

Кад се мења време, како данас изгледа курсна листа, коме ће биометеоролошке прилике пријати а ко ће осетити тегобе, има ли негде проблема у саобраћају - питања су на која ћемо пружити одговоре током емисије.

Спортске вести припрема колегиница Вања Савић. Заједно ћемо сазнати најновије резултате.

Јавите шта има ново у вашем крају и да ли има саобраћајне гужве на путу до посла. Такође, ако сте приметили нешто занимљиво јавите нама, објавићемо.

Минивал или - графити, ваше су мисли које су неки од вас већ били у прилици да чују у емисији "Облак у бермудама" аутора Дарка Коцјана.

Ту су најновије вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

Сутра од 20.30, на платоу испред општине Звездара биће приређен дочек српске Нове године. О томе ћемо попричати са председником ГО Звездара Милошем Игњатовићем.

У рубрици "Слушаоци репортери" одговорићемо на питање где одложити бадњаке после Божића. Слушалац Мирослав из Београда је приметио да се о томе не води рачуна, јер се разбацани бадњаци ових дана могу видети свуда. Одговор је припремила Слађана Савић.

То није све, има још... само нас ослушкујте.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво