субота, 06. јан 2018, 19:37
Просто к'о пасуљ
Празнични је викенд, а такве ће углавном бити и теме наших савета, да бисте што лакше и брже завршили обавезе, а више се посветили уживању и дружењу са најближима.
Популаран начин припреме рибе за Бадњи дан јесте гриловање, печење или пржење. Многе врсте имају и много костију, а поделићемо с вама начине како да их се што боље решите. Такође, чућете савете и за уклањање мириса рибе са руку и из просторија.
Уочи радосног празника, Божића, подсетићемо се једног од обичаја - остављање новчића у чесницу, односно божићни колач. Постоји ли начин да процените где се новчић тачно налази? Покушаћемо заједно то да откријемо!
Очекује вас и неколико савета о правилном седењу пред рачунаром, најефикаснијем начину усисавања тепиха и оригиналним начинима паковања поклона.
Водитељ: Круна Пинтарић
Коментари