Просто к'о пасуљ

Празнични је викенд, а такве ће углавном бити и теме наших савета, да бисте што лакше и брже завршили обавезе, а више се посветили уживању и дружењу са најближима.

На Бадњи дан, припремили смо савете за неколико тема у вези са обичајима на овај дан. Свако има своју тајну кувања рибљег паприкаша, а искусни те делове рецепта љубоморно чувају. Међутим, у консултацији са неколико њих који имају богату „радну биографију" кувања рибљег паприкаша, чућете неколико упутстава која и сами можете ту да примените.

Популаран начин припреме рибе за Бадњи дан јесте гриловање, печење или пржење. Многе врсте имају и много костију, а поделићемо с вама начине како да их се што боље решите. Такође, чућете савете и за уклањање мириса рибе са руку и из просторија.

Уочи радосног празника, Божића, подсетићемо се једног од обичаја - остављање новчића у чесницу, односно божићни колач. Постоји ли начин да процените где се новчић тачно налази? Покушаћемо заједно то да откријемо!

Очекује вас и неколико савета о правилном седењу пред рачунаром, најефикаснијем начину усисавања тепиха и оригиналним начинима паковања поклона.

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи