Устанак

Све важне информације на једном месту. Уз најбољу музику и добро расположену екипу, припремићете се за први викенд у Новој години који ће оплеменити велики празници, Бадњи дан и Божић.

Цртица 202 ће се, овога јутра верна традицији, загледати у будућност.

Спортске вести припрема колегиница Вања Савић. Она ће најавити богат спортски програм који нас очекује током дана.
Кад се мења време, како данас изгледа курсна листа, коме ће биометеоролошке прилике правити здравствене проблеме, има ли негде проблема у саобраћају - питања су на која ћемо проналазити одговоре током емисије.

Јавите шта има ново у вашем крају и да ли има саобраћајне гужве на путу до посла.

Минивал или - графити, ваше су мисли које смо већ објављивали у емисији "Облак у бермудама" аутора Дарка Коцјана.

Ту су најновије вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

Распитаћемо се и о културним дешавањима у Србији. Данас православни хришћани врше припреме за прославу Бадњег дана, али и Божића, па је то разлог и да се присетимо неких народних веровања која се везују за ове радосне дане.

У рубрици "Слушаоци репортери" одговорићемо на питање слушатељке из Зрењанина: Да ли је законом дозвољено да кафа коју купујемо садржи сурогате, односно замене? Шта се све уопште додаје тој кафи? Одговор на ова питања припремила је Слађана Савић.

Гласник 202 биће Вања Савић. Она ће се у свом јављању осврнути на понуду београдских пијаца пред Божић, као и о томе да ли има бадњака и по којим ценама. Сазнаћемо и зашто је важно да рибу и месо купујемо у продавницама, а не на импровизованим тезгама.

То није све, има још... само нас ослушкујте.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво